HELA DENNA SIDA ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED ABILICA.

Så tränar du hela kroppen med EqualizerBars

Det här är ett annonssamarbete tillsammans med Abilica

EqualizerBars är ett litet redskap med massor av möjligheter!

Är du ute efter ett redskap som tar lite plats, är lätt att ta med sig och hjälper dig att träna hela kroppen – utan att kosta skjortan? Då får du inte missa Abilicas EqualizerBars – en mångsidig produkt där det bara är fantasin som sätter stopp för vad du kan göra. EqualizerBars är perfekta till sommaren, eftersom du enkelt kan ta med dem till parken eller stranden – de är dessutom robusta och håller länge, även om du använder dom ute i alla väder.

EqualizerBars är särskilt lämpliga för att träna överkroppen, men kan användas för att träna hela kroppen. Som sagt, du har verktyget för träningen och det är bara fantasin som begränsar vad du kan göra. En fördel med att det finns så många möjligheter är att du enkelt kan justera svårigheten på övningarna till din nivå.

Anpassa nivån

Till exempel kan du vända på redskapet för att göra en och samma övning lättare eller tyngre. Många av övningarna du gör med EqualizerBars är lätta att lära sig och precis lika lätta att utföra. De är också roliga att använda och är ett roligt tillskott till hemmaträningen.

Du kan även använda hjälpmedel när du tränar med EqualizerBars. Tycker du att övningarna är för lätta kan du använda en viktväst för att göra den mer utmanande, och om du tycker du att det är för tungt att lyfta upp dig i vissa övningar kan du använda ett träningsband. Här är några av de många övningarna du kan göra med dem:

Omvänd rodd
Lägg dig med ryggen ner mot marken. Håll i handtagen och lyft dig upp. Håll kroppen rak under hela övningen. Sänk dig ner igen och repetera rörelsen.

Pushups
Lägg EqualizerBar på marken. Håll fast i EqualizerBars och gör en push-up.

Dips
Håll i handtagen. Lyft upp benen som visat på bilden under och sänk dig ner. Lyft dig upp igen tills du har raka armar. Repetera rörelsen.

Lycka till med träningspasset!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.