HELA DENNA SIDA ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED ABILICA.

Så kan du träna hela kroppen utan att gå till gymmet

Styrketräning 19 Sep 2017

Annonssamarbete med Abilica

Många tror det behövs ett helt gym för att träna hela kroppen.
Det är fel. Det räcker med Abilicas EqualizerBars så har du alla möjligheter som behövs.

Är du ute efter ett redskap som tar lite plats, är lätt att ta med sig och hjälper dig att träna hela kroppen – utan att kosta skjortan? Då får du inte missa Abilicas EqualizerBars – en mångsidig produkt där det bara är fantasin som sätter stopp för vad du kan göra.

EqualizerBars är lika bra i hemmet som ute på verandan eller gården och är dessutom enkel att ta med sig . Med sitt robusta material är det dessutom en produkt du kan räkna med håller länge, även om du använder den ute i alla väder.

 

Abilica EqualizerBars 


kr
 999,00

Parallettes är perfekt för styrketräning av överkroppen. Dips, pull-ups, triceps och push-ups övningar är de vanligaste. Men EqualizerBars ger också möjlighet för andra övningar, till exempel genom att använda som hinder eller till stretching.

KÖP HÄR

 

EqualizerBars är särskilt lämpliga för att träna överkroppen, men kan användas för att träna hela kroppen. Som sagt, du får här ett verktyg för all sorts träning och det är bara fantasin som begränsar vad du kan göra.

En annan fördel är du kan justera svårigheten på övningarna till din nivå. Till exempel kan du vända på redskapet för att göra en och samma övning lättare eller tyngre. Många av övningarna du gör med EqualizerBars är lätta att lära sig och precis lika lätta att utföra. De är också roliga att använda och är ett roligt tillskott till hemmaträningen.

Vill du ha tips på hur du kan träna med EqualizerBars?
Då kan du ta hjälp av vår träningsguru Kristin Birkelund som visar flera olika övningar i klippet nedan.

 

Annonssamarbete med Abilica

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.