HELA DENNA SIDA ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED ABILICA.

SØLVE SUNDREHAGEN

Sølve

30 år, bor i Porsgrunn och äger och driver egen träningsstudio för personlig träning och gruppträning. Utbildad personlig tränare och träningsinstruktör samt fystränare och handbollstränare inom Norges handbollsförbund. Har varit aktiv inom handboll upp till seniornivå, men tränar idag för att känna mig frisk och i god vardagsform i en allsidig kropp som kan användas till mycket.

När semestern börjar vill jag kunna använda tiden till att fylla på med energi på ett enkelt och lokalt sätt. Minsta möjligt reseavstånd till träningspassen är avgörande. Därför prioriterar lugn joggning i närmiljö och styrketräning med lite utrustning i trädgården. Semestern bjuder på många energigivande aktiviteter som solning, lunch på bryggan, båtturer och spontanturer till vänner och bekanta. Just därför är det så viktigt att träningen inte blir en belastning med långa resvägar och instängda lokaler.

Jag brinner för träningsaktiviteter som ger dig lust att upprepa just det träningspasset, variation och hälsosmart balans mellan allt det goda som livet har att erbjuda, i såväl vardagen som under semestern.