BLOGGMENY
Boxning

Så motverkar du stress och tränar hela kroppen – samtidigt

Annonssamarbete med Abilica

Den hjälper dig träna hela kroppen och utmana den på bästa sätt 
Den hjälper dig samtidigt få bot på frustration och motverkar stress.
Boxningskudden är gjord för alla och är bra för alla.

Abilica FlexiBag 

 

kr 999,00

Boxsäck i konstläder fylld med textil.
Vikt från 22 kg. Höjd 105 cm och diameter 35 cm.

BESTÄLL HÄR

 

 

Boxningsträning är en mycket hård och utmanande träningsform. Det är också en väldigt mångsidig träning eftersom du arbetar med både uthållighet, styrka, smidighet och balans. Det gör att det finns flera fördelar med boxningsträning. För det första är det otroligt bra helkroppsträning eftersom du tränar flera saker samtidigt. Det gör också att träningen kommer att ge dig snabba resultat.

Fungerar lika bra i hemmet som på gymmet

Det som också är lätt att glömma är att boxningsträning kan vara bra mental träning. Du kan faktiskt få ut en hel del frustration och stress genom genom att slå en på boxningssäck. En annan fördel med boxning jämfört med styrketräning är att den sortens träning ständigt utmanar din kropp och gör dig bättre tränad. Vid vanlig styrketräning måste du hela tiden öka belastningen att få tillräckligt ut av din träning.

Boxning kräver inte att du måste ta dig iväg till ett gym, utan fungerar lika bra i hemmet. Abilica har flera produkter som du kan använda om du börjar träna boxning, inklusive boxhandskar, slaghandskar, slagkuddar, boxsäck, boxningbandage, boxninghjälm och tandskydd.

Abilica BagGloves 

kr 599,00

Abilica SlagHandskar för dig som ska träna på säck/slag-boll/mitts.

BESTÄLL HÄR

 

 

 

 

Hela artikeln är ett annonssamarbete med Abilica

Annons

Lämna en kommentar