BLOGGMENY

KRISTIN BIRKELUND

23 år från Bergen. Har varit gruppträningsinstruktör på SATSELIXIA seden 2012, där jag är utbildad i olika träningsformer, t.ex. kettlebells, cardio, foam roller, styrka, crosstraining, zumba och löpning. En aktiv livsstil är något jag verkligen brinner för och jag tränar för att hålla mig i form och för att jag älskar att ta hand om min kropp.

Att träna ger mig massor av energi och därför tycker jag det är viktigt att upprätthålla träningen under semestern. Det behöver inte vara något avancerat eller svårt, det viktigaste är att helt enkelt att röra på sig. Antingen om det är en löptur på fjället, en simtur eller träning bara med kroppen på stranden. Under semestern ska det vara enkelt och roligt. På semestern i år tar jag därför med mig både powerbands, hopprep och träningsmatta från Abilica i resväskan. På så sätt kan jag utföra snabba, effektiva och roliga träningspass under semestern. Dessutom kan jag genomföra träningspassen var och när jag vill, eftersom varken övningarna eller utrustningen tar stor plats.

Var du än är hoppas att du njuter av semestern, men också att du tar dig tid till en rejäl svettfest.

Träningstips från Kristin:

Oavsett vilket du har lust till att träna idag vill jag att du väljer att göra mellan 8-12 repetitioner av den enklaste övningen och försöker göra mellan 4 till 6 serier. Det för att få så mycket effekt som möjligt men också för att kunna hålla dig stark och pigg genom alla serier.

Programmet med Abilica JumpUp är ett väldigt bra program att använda som uppvärmning till dina träningsövningar.

TRÄNINGSPROGRAM

HÄR HITTAR DU MER INSPIRATION: