HELA DENNA SIDA ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED ABILICA.

Tips: Så gör du träning till en del av din livsstil

Styrketräning 19 Aug 2017

Annonssamarbete med Abilica

Att börja träna är enkelt, men att hålla det vid liv är svårare.
Här kommer några tips som hjälper dig göra det till en del av din livsstil.

Abilica RubberBand 
kr 149,00

Träningsbanden är tillverkade i naturgummi och finns i olika styrkenivåer. Är du nybörjare rekommenderar vi en lätt styrka, är du tränad rekommenderar vi medium styrka och vältränad rekommenderas hård styrka. Med de olika träningsbanden kan du träna under- och överkropp samt använda dom till olika övningar när du värmer upp.

BESTÄLL HÄR

 

 

Starten till att börja träna är ofta inte så svår. Då är du supermotiverad, har avsatt tillräckligt med tid och prioriterar träningen framför mycket annat, men efter en litet stund kommer motigheten och det blir blytungt att träna.

Känner du igen dig? Orättvist, eller hur? Varför är det så att vissa människor är nästan beroende av att träna, medan du måste övervinna den där svåra början gång på gång?

All träning bidrar till ökad endorfinproduktion – som hjälper dig att fortsätta träningen. Endorfiner är lyckohormoner som kroppen själv producerar när vi ler, vid sexuell aktivitet, vid smärta och när vi tränar. 20 minuters bra träning frigör endorfinerna i kroppen, och hjälper till att göra dig beroende av mer träning – och mer lyckokänsla.

Abilica MedicineBall

 

kr 449,00 – kr 699,00

Gör som proffsen, använd medicinboll i träningen. Väl ägnad till användning i olika sit-ups varianter. Ger magmusklerna en rejäl omgång!

BESTÄLL HÄR

 

 

Hitta träningen som passar dig

Även om endorfinerna kan hjälpa dig att gilla träning, måste du själv se till att träningen har en naturlig plats i ditt liv. Här kommer tre tips för att göra träningen till en del av din livsstil:

Gör det som är kul!
Det allra viktigaste. Glöm hur mycket du förbränner eller vad som är trendigt just nu. Om du inte gillar att simma, så bör inte din träning vara att simma 1000 meter tre gånger i veckan. Hitta något som DU gillar och satsa allt på det. Om du har roligt när du tränar, är chansen mycket större att du faktiskt fortsätter med träningen.

Ät mat som ger mycket energi
När du börjar med sundare träningsvanor, är det till stor hjälp för motivationen och energin att dieten hänger med. Kasta dig inte över extrema dieter som är svåra att genomföra, utan lägg dig till med en hälsosammare kost i vilken du medvetet kan välja det du vet är hälsosamt i vardagen. Och se till att du får i dig tillräckligt med mat – det ger energi.

Låt inte träningen ta över ditt liv!
Låt träningen snarae passa in i ditt liv.. Tänk att supertränade får leva sitt liv och så följer du ditt eget upplägg. Rent tidsmässigt är det en mycket bra start om du tränar 30 minuter tre gånger i veckan. Blanda kondition och styrka, då får du ut det mesta av din träning.

Hemmaträning – en bra och rolig start

För att undvika att göra träning till något tidskrävande och omständigt kan det var utmärkt att börja med att träna i hemmet. Det kan låta svårt men med lite kreativitet går det att göra väldigt effektivt och bra.

 

Abilica GymMats 

kr 499,00 – kr 899,00

Gymmattorna ägnar sig bra för träning av mage/situps och rygg/rygghäv. Bra för stretching efter träningen. Passar också för barnlek samt som krypmatta för barn.

BESTÄLL HÄR

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.